Over Huurrechtquiz.nl

Kjenning en VBTM Advocaten hebben deze website opgezet om de kennisontwikkeling binnen de corporatiesector op het gebied van huurrecht, appartementsrecht en bedrijfsonroerendgoed te verbeteren. Zij zorgen dat er telkens nieuwe (actuele) vragenklaar staan om u te helpen in uw vak.

Gegevens over uw scores blijven anoniem en worden nergens gepubliceerd. Kjenning en VBTM Advocaten gebruiken de quizgegevens om hun dienstverlening te verbeteren en op globaal niveau inzicht te verkrijgen in het kennisniveau van de corporatiesector rondom huurrecht.

Ondervindt u problemen met Huurrechtquiz.nl, stuur dan een email naar mail@kjenning.nl.


Twee sterke partners

Kjenning
Kjenning is als marktleider hét instituut voor opleiden en ontwikkelen van medewerkers bij corporaties en vastgoedinstellingen. Met een breed opleidings- en trainingsaanbod staat zij dagelijks corporaties bij met diverse ontwikkelvragen.

Kjenning heeft haar oorsprong in de corporatiesector. Die ervaring, in combinatie met aandacht voor kwaliteit van docenten, programma’s en werkvormen, zorgt dat u leert wat nodig is. Praktijkgericht, kort en efficiënt! Niet meer en niet minder.

KJENNING.NL

of bezoek direct alle Huurrecht opleidingen Huurrechtopleidingen bij Kjenning

VBTM Advocaten
Ook VBTM Advocaten is ontstaan uit de corporatiepraktijk en is een landelijk werkend nichekantoor, gespecialiseerd in het vastgoedrecht, met vestigingen in Rotterdam, Utrecht en Best. VBTM werkt met name voor woningcorporaties, zorginstellingen, overheden en commerciële vastgoedorganisaties.

Alle vastgoedspecialisaties zijn bij VBTM in huis, waardoor de vastgoedspecialismen integraal kunnen worden toegepast. Die benadering biedt constructieve oplossingen, die uw organisatie verder helpen. Met praktische, heldere en effectieve adviezen.

VBTM.NL