OVER HUURRECHTQUIZ.NL

Kjenning en VBTM Advocaten hebben deze website opgezet om de kennisontwikkeling binnen de corporatiesector op het gebied van huurrecht, appartementsrecht en bedrijfsonroerendgoed te verbeteren. Zij zorgen dat er telkens nieuwe (actuele) vragenklaar staan om u te helpen in uw vak.

Gegevens over uw scores blijven anoniem en worden nergens gepubliceerd. Kjenning en VBTM Advocaten gebruiken de quizgegevens om hun dienstverlening te verbeteren en op globaal niveau inzicht te verkrijgen in het kennisniveau van de corporatiesector rondom huurrecht.

Ondervindt u problemen met Huurrechtquiz.nl, stuur dan een email naar mail@kjenning.nl.

Twee sterke partners

 
kjenning

Kjenning is als marktleider hét instituut voor opleiden en ontwikkelen van medewerkers bij corporaties en vastgoedinstellingen. Met een breed opleidings- en trainingsaanbod staat zij dagelijks corporaties bij met diverse ontwikkelvragen.

Kjenning heeft haar oorsprong in de corporatiesector. Die ervaring, in combinatie met aandacht voor kwaliteit van docenten, programma's en werkvormen, zorgt dat u leert wat nodig is. Praktijkgericht, kort en efficiënt! Niet meer en niet minder.

 
 
kjenning

VBTM Advocaten is een middelgroot, landelijk opererend advocatenkantoor. Zij zijn gespecialiseerd in juridische dienstverlening aan partijen die zich bezighouden met het ontwikkelen, bouwen en verhuren van vastgoed, en zijn marktleider in het bijstaan van woningcorporaties in heel Nederland.

VBTM Advocaten is ontstaan uit de corporatiepraktijk en kent de branche dan ook als geen ander. De adviezen zijn praktisch, helder én effectief.


 
 
 

Maak een account aan en vergroot uw kennis van huurrecht wekelijks!

  • houd uw eigen scores bij
  • vergelijk uw scores met uw vakcollega's
  • ontvang direct bericht als er een nieuwe quiz online staat!
MAAK EEN ACCOUNT AAN
 
 
 

STEL HIER UW VRAAG

Werkt u bij een professionele verhuurder en hebt u zelf een vraag? Vul het onderstaande formulier in en ontvang antwoord binnen 5 werkdagen!

 

OVER HUURRECHTQUIZ.NL

Kjenning en VBTM Advocaten hebben deze website opgezet om de kennisontwikkeling binnen de corporatiesector op het gebied van huurrecht, appartementsrecht en bedrijfsonroerendgoed te verbeteren. Zij zorgen dat er telkens nieuwe (actuele) vragen klaarstaan om u te helpen in uw vak.

LEES MEER
 

POWERED BY: